måndag 12 november 2012

Vi sponsrar mannen som halverade sin kroppsvikt!

Laholms HälsoCenter har vi många härliga motionärer som alla tränar och sliter med olika mål i sikte. Vi vill dock passa på att rikta särskild uppmärksamhet mot en av dessa, nämligen Erik Eriksson. Varför? Jo, för Erik har på mindre än 3 års tid nästan HALVERAT sin egen kroppsvikt. Erik har mellan 2008 och 2011 tagit sig från att väga över 140 kilo till att väga 73,4 kilo enbart genom ändrad kosthållning och hård träning!


Vill inspirera andra!
Under Eriks resa har många visat sitt intresse för det han åstadkommit och han har försökt inspirera andra till både träningsglädje samt en sundare livsstil. Detta tycker vi på Laholms HälsoCenter är värt att stödja och därför vill vi göra allt vi kan för att hjälpa Erik att fortsätta inspirera andra!

Operereade bort ca 1.5 kilo skinn!
Tidigare under året, i februari, opererade Erik bort överflödigt skinn kring magen - något som uppkom efter den kraftiga viktminskningen. Detta är bara ett av de steg Erik tar för att nå målet av en vältränad fysik. Resultatet ser ni här undertill, och vi tycker det talar för sig själv!

Driver sin egen träningssite!
Erik driver sedan en tid tillbaka sin egen hemsida och träningsprojekt som han kallar Bringing Awesome Back. Det är en plats där man kan följa Erik i hans resa mot sina nya kropp. Den erbjuder både personliga inblickar, men även artiklar om kost och träning. I dagsläget skriver Erik bara på engelska eftersom hans mål är att nå ut och inspirera så många som möjligt. Han har dock planer på att eventuellt skriva på svenska i framtiden.
Eriks egna ord...
"Jag är otroligt tacksam för all hjälp Tom har gett mig. Han är verkligen en av de träningstokiga eldsjälar vi behöver inom träningsbranschen. I vått och torrt har han ställt upp och sett till att jag fått möjligheten till att träna. Med Tom och Laholms HälsoCenters stöd har jag möjligheten att bedriva den träning jag vill, och det hjälper mig att arbeta mot mina mål och mot den kropp jag vill så småningom kunna åstadkomma. Dessutom får jag chansen att träna på ett riktigt toppengym! Atmosfären hos Laholms HälsoCenter är grym - den går inte att köpa för pengar!" säger Erik Eriksson.

Vi hoppas vi har kunnat inspirera dig!
Förhoppningsvis har både Erik och vi på Laholms HälsoCenter lyckats inspirera dig, oavsett om du vill gå ner i vikt, bli starkare eller helt enkelt börja en ny och sundare livsstil! Och glöm inte, det är aldrig för sent att börja träna!


Ni kan följa Erik via hans hemsida på www.bringingawesomeback.com eller via Facebook på facebook.com/bringingawesomeback


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar