tisdag 11 juli 2017

Nybörjarintag hos Krav Maga LaholmDen 28:e augusti kl 19.00 - 20.30 är det dags för nybörjarintag hos IKM Krav Maga Laholm. Då är det öppet för alla er som är intresserade av att prova på eller börja träna hos oss. För er som inte kan närvara den dagen håller vi intagningarna öppna ca en månad ytterligare. Det betyder att ni kan komma in hos oss och anmäla er måndagar och onsdagar mellan kl 19.00 - 20.30

Inga förkunskaper krävs, men följande gäller:
- Du är över 18 år
- Du finns ej med i brottsregistret

Om Krav Maga
Krav Maga kommer från Israel och är ett av världens bästa självförsvarssystem. Det används av bland annat polisen, ordningsvakter, militären och livvakter.

Om Krav Maga-instruktören Johan Hultberg
Johan är utbildad civil-, polisiär- och securityinstruktör inom Krav Maga och har jobbat som ordningsvakt i olika miljöer i ca 15 år. Utöver sin Krav Maga-kunskap har Johan även 26 års erfarenhet inom olika kampsporter. Johan håller även i privat träning för er som inte kan eller vill träna i grupp eller på utsatta tider. Det finns även möjlighet för företag att få utbildning till sina anställda. För er som arbetar med lagabefogenhetsutövning finns även möjligheter till skräddarsydd utbildning riktat mot självskydd och konflikthantering.

Ring på 0430 – 135 16 för mer info eller kontakta Johan Hultberg direkt via Facebook.

Den 28:e augusti kör Krav Maga Laholm igång! Missa inte!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar