torsdag 16 mars 2017

Självförsvar för tjejer


Söndagen den 2:e april kl 16.00 och 10 söndagar framöver är det dags för självförsvar för tjejer hos Laholms HälsoCenter. Då är det öppet för alla er som är intresserade av att prova på eller börja träna hos oss. Inga förkunskaper krävs, men du ska vara 10 år eller äldre.

Om Självförsvar för tjejer

Under vår självförsvarskurs kommer du lära dig Krav Maga. Krav Maga kommer från Israel och är ett av världens bästa självförsvarssystem. Det används av bland annat polisen, ordningsvakter, militären och livvakter.

Om instruktören Johan Hultberg
Johan är utbildad civil-, polisiär- och securityinstruktör inom Krav Maga och har jobbat som ordningsvakt i olika miljöer i ca 15 år. Utöver sin Krav Maga-kunskap har Johan även 26 års erfarenhet inom olika kampsporter. Johan håller även i privat träning för er som inte kan eller vill träna i grupp eller på utsatta tider. Det finns även möjlighet för företag att få utbildning till sina anställda. För er som arbetar med lagabefogenhetsutövning finns även möjligheter till skräddarsydd utbildning riktat mot självskydd och konflikthantering.

Ring på 0430 – 135 16 för mer info eller kontakta Johan Hultberg direkt via Facebook.

Den 2:a april kör självförsvar för tjejer igång! Missa inte!


1 kommentar: