Gym

Vikten av att hålla sin kropp i trim har nog de flesta klart för sig. Bättre kondition, mindre risk för sjukdomar och ett längre liv önskar sig de flesta. Gymträning är den absolut effektivaste och snabbaste vägen till styrka, uthållighet, koordination och rörlighet. Dessutom erbjuder vi hjälp till personlig instruktion så du kan nå de resultat du är ute efter!

I vårt gym hittar du... 

Fria vikter 

Hantlar i ordentligt med storlekar och skivstänger med gott som viktskivor. Här har du allt du behöver för att lyfta både tungt och lätt!

Gott om utrustning

Maskiner för alla kroppens muskler, bänkar, handtag m.m. Vi har allt som du behöver för att köra ett komplett pass för hela din kropp.

Hårt slit

Allt från nybörjare till väl inbitna gymråttor hittar du i vårt gym. Vi har utrustning som tål att användas. Alla är välkomna, och vi ser lika många olika typer av träning som människor. Här blir drömmar till verklighet - vare sig det handlar om magrutor eller välmående!

Kamratskap

Hänsyn till sina medmänniskor och en miljö där alla trivs är viktigt för oss. Hos oss finns det något för alla, och vi värderar en hjälpsam och trivsam miljö högt. Var inte rädd för att fråga om hjälp från varken kamrater eller personal!

Konditionsutrustning

Som alla kompletta gym har även vi en konditionshörna. Med två crosstrainers, en step-up-maskin och en motionscykel kan du redan nu börja slipa på formen eller förbättra konditionen!
VÅRA GYMINSTRUKTÖRER
BILDER FRÅN VÅRT GYM*** VANLIGA FRÅGOR ***

 - Vad kostar det att träna på ert gym?
Priser för olika kort där gym ingår, samt engångsbiljett, hittar du under fliken Priser

 - Under vilka tider har ert gym öppet?
Våra öppettider och passtider hittar ni under fliken Tider & Pass.

 - Måste man betala om man bara vill prova på?
Nej. Första gången hos oss är alltid gratis!

 - Hur bokar jag en instruktion?
Kontakta oss i receptionen eller ring på telefonnummer: 0430-135 16

 - Finns det omklädningsrum och dusch?
Ja. Vi har omklädningsrum för både Dam och Herr. Samtliga med dusch och upphängningsplats för dina kläder.

 - Säljer ni kosttillskott?
Ja. Vi säljer allt från proteinpulver till hälsosamma oljor. Dessutom kan du köpa olika bars eller en färdigblandad proteindrink direkt efter ditt pass i receptionen. Läs mer under fliken Kosttillskott.