Träning

Det är aldrig för sent att börja träna! Här följer det utbud vi på Laholms HälsoCenter kan erbjuda dig. Passtider finner du på fliken Tider & Pass ovanför och kontaktinformation finner du till höger.


Vibrogym
Vi är först i Halland med att erbjuda denna exklusiva träningsform som används av bland annat kändisarna i Hollywood.Vibrationerna på plattformen du tränar på orsakar stretchreflexer, vilket i sin tur orsakar en enorm mängd muskelaktivitet som du inte kommer åt med traditionell träning. Läs mer.

GYM
Vikten av att hålla sin kropp i trim har nog de flesta klart för sig. Bättre kondition, mindre risk för sjukdomar och ett längre liv önskar sig de flesta. Gymträning är den absolut effektivaste och snabbaste vägen till styrka, uthållighet, koordination och rörlighet. Ta kontakt med oss för personlig instruktion om du känner dig osäker! Läs mer.

Styrketräning i grupp. Här går vi igenom hela kroppen med hjälp av skivstång och lösa vikter. På vissa pass använder vi även fitnessbollar. Här kan du snabbt förbättrar din styrka och uthållighet. Läs mer.


Krav Maga är den Hebreiska motsvarigheten till vårt ord handgemäng. Direkt översatt betyder det kontaktstrid. Krav Maga är ett explosivt, effektivt och väl beprövat självförsvarssystem med rötter i den brutala verkligheten. Tryck här för att läsa mer om Krav Maga Laholm.TRX är en ny typ av funktionell träning. Du arbetar med upphängda band - så kallade TRX-band - för att belasta hela din kropp. Träningen är allsidig och du tränar allt från styrka och smidighet till kondition. Läs mer.